Distri Sport
{{#ARTICLES.length}}
Totaal:
€ {{SUBTOTAL}}
{{#ARTICLES}}
{{MEDIANAME}}
{{ARTICLEEXTRADESCRIPTIONS.LANGUAGE_7}}
€ {{PRICE.TOTALPRICE}}
Aantal: {{QUANTITY}}
{{/ARTICLES}}
{{/ARTICLES.length}} {{^ARTICLES}}

Nog geen artikelen in het winkelwagentje

{{/ARTICLES}}
Yonex Tennis Rackets

ASTREL: COMFORT

De premium ASTREL serie bevat grote oversized rackets die extra comfort bieden en veel power voor beginners en gemiddelde spelers die een lichtgewicht performant racket willen. Het is een serie gemaakt voor spelers die niet de fysieke kracht hebben maar meer vertrouwen op de kracht van het racket. Het speelcomfort staat in de ASTREL serie centraal, het is een armvriendelijk racket met veel power gemaakt met premium materialen. 

Het comfort in dit frame komt voor uit 3 innovatieve systemen, gezamenlijk het Tri-Shut System. Dit systeem maakt het racket uiterst Armvriendelijk.

Het Tri-Shut systeem bestaat uit:

1. Shockless Grommets.
2. Vibslayer Carbon
3. VDM

De Shockless Grommets absorberen harde vibraties. Het Vibslayer carbon in de top van het frame neemt schokken op en behoud power. In het handvat zorgt VDM (Vibration Dampening Mesh) voor een reductie van trillingen. Het lichtgewichte racket wordt in het graphite vernieuwd met React Resin. Dit harsachtige materiaal wat geïntegreerd zit in het graphite, is hoogst duurzaam en houdt het racket licht en stabiel. De framestabiliteit is verbeterd door Quad Force Gear in de 4 hoeken van het racket. Dit maakt tevens de sweetspot groter, maakt het manoeuvreren beter en zorgt voor meer kracht in de slag.

Astrel Comfort Rackets

Producten in de kijker

ASTREL Series

ASTREL 105

Voor de beginnende en gemiddelde speler die op zoek zijn naar een krachtig, comfortabel en vergevingsgezind racket.