Distri Sport
{{#ARTICLES.length}}
Totaal:
€ {{SUBTOTAL}}
{{#ARTICLES}}
{{MEDIANAME}}
{{ARTICLEEXTRADESCRIPTIONS.LANGUAGE_7}}
€ {{PRICE.TOTALPRICE}}
Aantal: {{QUANTITY}}
{{/ARTICLES}}
{{/ARTICLES.length}} {{^ARTICLES}}

Nog geen artikelen in het winkelwagentje

{{/ARTICLES}}
Badminton

Arcsaber Series

Arcsaber Series

De allround speler die meer precisie en controle wil kiest voor ARCSABER. Het racket is “even balanced” dit wilt zeggen dat het gewicht gelijkmatig over het racket is verdeeld. Door de Carbon Nanotubes blijft de shuttle langer in het racketblad. Hierdoor heb je langer de tijd om precies en met meer controle de shuttle terug in het spel te brengen.

Arcsaber

Serie technologie

NEO CS CARBON NANOTUBE

Powerfull Shots

NEO CS CARBON NANOTUBE

Powerfull shots

Neo CS CARBON NANOTUBE biedt meer flexibiliteit, grote duurzaamheid en afstotingskracht en levert uitstekende prestaties wanneer u krachtige, gecontroleerde slagen moet maken. Neo CS CARBON NANOTUBE en CS CARBON NANOTUBE gecombineerd verbeteren de grip & bit.

Sonic Metal

High Attacking Power

Sonic Metal

High Attacking Power

SONIC METAL is een uitzonderlijk sterke, lichtgewicht en flexibele nieuwe titaniumlegering die YONEX aan de bovenkant van het frame plaatst. Dit heeft twee voordelen. Ten eerste geeft het je een hogere afstotingskracht, vooral bij een aanval.

Sonic Metal

Reduced Torque

T-Anchor

Reduced Torque

Een nieuw composietmateriaal T-ANCHOR dat in het T-gewricht wordt gebruikt, helpt overtollig koppel te verminderen bij het slaan van een niet-gecentreerde slag.
Arcsaber Rackets

Producten in de kijker